Notícies
Publicat el 31.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Roser Batlle: 'Cal molta responsabilitat ètica en el camp de la intel·ligència artificial'
Aquesta enginyera de telecomunicacions argentonina combina l'artesania amb un doctorat en intel·ligència artificial i creació musical
Roser Batlle

Avui continuem estirant el fil d'artistes argentonins que professionalment o per gust, desprenen creativitat i li donen forma amb les seves mans. A l'A Mig Matí, hem aconseguit que la Roser Batlle, aturi el torn terrisser i deixi de teixir durant una estona per presentar-nos l'espai on comparteix els seus projectes fets a mà: @elpetitobrador. L'argentonina explica que durant l'època del confinament perimetral va iniciar un període de recerca de feina absolutament angoixós que va apaivagar amb un curs per aprendre a fer mitja. 

Aquesta tastaolletes també va reprendre el camí que de petita va començar a l'Escola Taller de Ceràmica d'Argentona i confessa que ara li aporta desconnexió perquè "el torn m'allibera la ment i m'aïlla en un estat de relaxació que gaudeixo profundament". Combina aquesta meditació creativa amb un doctorat en intel·ligència artificial i creació musical que l'apassiona: "la recerca m'entusiasma i em permet unir la meva faceta tecnològica amb la música que és una part important de la meva identitat". La Rous s'acomiada mentre fa camí cap al transport públic on passarà l'estona fent mitja, avui ben engrescada perquè debuta en un curs de ganxet. 

Entrevista amb l'argentonina Roser Batlle:


Notícies relacionades: Eloi Caballero: 'Dibuixo i treballo al camp, no visc pensant en la jubilació'

Notícies relacionades: Roser Batlle: 'Cal molta responsabilitat ètica en el camp de la intel·ligència artificial'

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800