Notícies
Publicat el 31.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Bernat Calvo: 'L'aparcament, a la Velcro, és fonamental'
El Cap de Creus entrevista tots els candidats i candidates a les eleccions municipals del 28 de maig
bernat calvo

Bernat Calvo té 35 anys, és llicenciat en dret, té un màster de Dret de l'Administració Pública i està acabant el postgrau i el doctorat en Dret Urbanístic. És secretari de l'Ajuntament de Polinyà, secretari del Consorci de Promoció Turística del Maresme i imparteix classes a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. El 2019 va ser regidor, per primera vegada, amb Junts per Catalunya. Ara ha canviat el nom de la candidatura, però manté els seus drets electorals.

En l'entrevista al Cap de Creus, Bernat Calvo proposa fer més inversions en càmeres de seguretat i fer un estudi de viabilitat per a fer diverses zones d'aparcament. També sosté que lluitarà contra l'ocupació d'habitatges i, al mateix temps, sosté que treballarà per fer front a emergències habitacionals.

No es mulla en grans projectes com Can Doro o la biblioteca perquè assegura que la seva prioritat en inversions serà la via pública. En matèria de pactes post-electorals diu que no té “línies vermelles”. I si fos alcalde, la seva primera actuació aniria lligada a l'arranjament de carrers.

Consulta el Cap de Creus especial eleccions municipals 2023: 

capdecreus169_marges

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800