Notícies
Publicat el 30.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana Lopez (PSC): 'És més urgent que uns veïns tinguin clavegueram que buscar una solució a La Velcro'
El Cap de Creus entrevista tots els candidats i candidates a les eleccions municipals del 28 de maig
susana_lopez_entrevista candidata
Susana López té 50 anys, és tècnica en empresa i màrqueting i treballa en una residència geriàtrica de Mataró. Es va iniciar en política fa dues dècades i ara és regidora a l'oposició, consellera comarcal i secretària de Justícia Social del Maresme. És la segona vegada que es presenta com a cap de llista, però ja ha estat regidora de govern. Va encapçalar Recursos Humans, Serveis Socials, Gent Gran, Igualtat i Cohesió.

En l'entrevista al Cap de Creus, Susana López assegura que és més important resoldre la problemàtica que tenen les urbanitzacions que trobar una sortida a La Velcro. Tot i això, aposta perquè l'antiga fàbrica sigui el futur motor econòmic del comerç de la vila i perquè també aculli un aparcament. Proposa un canvi de nom de la regidoria de cultura, que passaria a anomenar-se Cultura i Arts, i vol oferir un servei de psicòleg municipal. Assegura que ja s'ha implementat a Sant Boi i que ha donat molt bon resultat.

Pel que fa als pactes postelectorals, la socialista no tanca la porta a ningú, tot i que afirma que prefereix arribar a acords amb candidatures progressistes. I el primer que faria Susana López si fos alcaldessa seria reunir-se amb els treballadors municipals.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800