Notícies
Publicat el 29.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Victòria del sènior després de capgirar el marcador
Les argentonines s'han conjurat per afrontar al màxim rendiment les cinc jornades restants de la competició per tal de mantenir la plaça d'ascens
CB Argentona

La passada jornada el sènior femení del CBA va saber donar la volta a un partit que a la mitja part perdia de vuit punts davant del CB Parets i que va acabar guanyant per 69 a 58. En una entrevista a l'A Mig Matí, les jugadores Clàudia Nievas i Joana Majó, han destacat la capacitat de reacció de l'equip alhora que han subratllat que no hi ha rivals fàcils en una competició tan ajustada. Així ho demostra la taula liderada per el CB Vall d'en Bas amb 39 punts, seguit del CB Argentona que són segones amb 38, el BC Fontajau que és tercer empatat a punts i amb aspiracions d'apropiar-se d'una de les dues places d'ascens.

La competició s'atura ara amb motiu de Setmana Santa, el 15 d'abril es reprendrà amb la visita del CB Quart (setenes) i posteriorment tindrà lloc un dels duels més decisius quan les argentonines juguin a la pista del BC Fontajau (terceres). A continuació rebran el CB Banyoles (desenes), es desplaçaran a Blanes (cinquenes) i finalment les visitarà el CB Granollers 2 (dotzenes) per tancar la temporada regular. Les argentonines ho tenen clar: "hem treballat molt per arribar fins aquí i afrontarem cada partit com una final". 

Entrevista amb les jugadores del CBA, Clàudia Nievas i Joana Majó:


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800