Notícies
Publicat el 29.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila (TxA): 'La plaça de Vendre i La Velcro són dues de les grans prioritats'
El Cap de Creus entrevista tots els candidats i candidates a les eleccions municipals del 28 de maig
montse capdevila
Montse Capdevila té 50 anys, és tècnic especialista en Administració i Comptabilitat i propietària d'una empresa dedicada a la formació, el lleure i la coordinació d'equipaments esportius municipals. Es va presentar per primera vegada a l'alcaldia amb Tots per Argentona l'any 2019, prenent el relleu a Pep Masó.  

En l'entrevista per al Cap de Creus, Montse Capdevila defensa que cal simplificar l'administració i el seu funcionament. Assegura que, en cas de governar, aturarà la institució per poder-la reorganitzar i assenyala l'àrea de Serveis Territorials i Promoció Econòmica com a les més importants. Entre els projectes que cal tirar endavant, destaca les obres de les urbanitzacions, la plaça de Vendre i la rehabilitació de l'antiga fàbrica Velcro per convertir-la en un equipament públic. En canvi, la candidata de Tots per Argentona explica a l'entrevista del Cap de Creus que la biblioteca no és una prioritat i considera que actualment el projecte no compta amb prou consens social per tirar endavant.

Pel que fa a pactes postelectorals, diu que només pactarà amb qui tingui un projecte semblant al seu. En cas de ser alcaldessa, la primera actuació serà posar punts de llum al passatge del Sauló i el passatge que ve de l'Avinguda de Nostra Senyora de la Salut i que comunica amb la Font Picant.

Podeu llegir l'entrevista sencera en el Cap de Creus 169

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800