Notícies
Publicat el 28.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mariona Pasqual (ERC): 'Si volem fomentar la cohesió i el comerç local, cal aparcament'
El Cap de Creus entrevista tots els candidats i candidates a les eleccions municipals del 28 de maig
Mariona Pasqual CdC169

Mariona Pasqual té 32 anys, va cursar el grau de Mitjans Audiovisuals al Tecnocampus de Mataró i també va estudiar un postgrau de Comunicació i Imatge Corporativa. Treballa en una empresa industrial d'embalatge d'Argentona on s'encarrega de la comunicació en l´àrea de Màrketing. Fa deu anys que està implicada en política, primer amb les Joventuts d'Esquerra i després amb ERC. L'any 2020 va assumir la presidència de la secció local del partit.

La revista Cap de Creus ha entrevistat tots els candidats i candidates a les eleccions municipals del 28 de maig. La primera a aparèixer, per ordre de representació en els darrers comicis, és la candidata d'ERC, Mariona Pasqual, ja que els vots d'Unitat l'any 2019 van computar pel partit republicà al Consell Comarcal del Maresme.

Pasqual és l'única candidata que no ha estat regidora, però a l'entrevista amb el Cap de Creus, assegura que la inexperiència política no la condiciona. Del seu programa en destaca cinc eixos, el feminisme, la política verda, la política social, la democràtica i que sigui econòmicament activa. Pel que fa a mesures concretes, es compromet a millorar la poda, apunta a la necessitat d'enderrocar part de la fàbrica Velcro per resoldre la problemàtica d'aparcament que es generarà quan s'iniciïn les obres de la biblioteca. "Si volem fomentar la cohesió i el comerç local, cal aparcament", admet. Aposta per un procés participatiu al voltant de la plaça de Vendre. I admet la urgència de resoldre la problemàtica a les urbanitzacions.

Assegura que el seu és un equip renovat lliure de la "motxilla de rivalitats". En matèria de pactes, diu que no marcarà línies vermelles amb cap candidatura.

Podeu llegir l'entrevista sencera en el Cap de Creus 169

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800