Notícies
Publicat el 28.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Artgentjove torna aquest divendres al Casal de Joves
La regidora de Joventut, Laura Gállego, ha explicat que la jornada inclou una mostra de graffiti, batalla de galls, actuacions musicals i sessió amb l'argentoní DJ Aksis
Artgentjove Casal

Aquest divendres se celebra la 4a edició de l'Argentjove, una jornada creativa, lúdica i cultural que es durà a terme al Casal de Joves d'Argentona a partir de les 5 de la tarda. La regidora de Joventut, Laura Gàllego, ha explicat que aquesta jornada inclourà la pintada d'un graffiti de la mà de l'artista i tallerista 'Maga' a la façana d'on hi havia Ràdio Argentona que s'ha reconvertit en un buc d'assaig pels joves músics locals. A més, s'ha organitzat una batalla de galls (competició de rap improvisat entre rapers) amb inscripcions obertes que aniran a càrrec de SFL Battles.

Al vespre, serà el moment de gaudir de l'actuació de Kiute & Lemurixx feat. Gonza i la sessió als plats de l'argentoní i guanyador del concurs en categoria DJ de la Telecogresca, Dj Aksis. Finalment, la regidora ha assegurat que també serà una oportunitat per descobrir els espais i gaudir de les iniciatives nascudes al Casal de Joves d'Argentona.

Entrevista amb la regidora de Joventut, Laura Gàllego:


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800