Notícies
Publicat el 24.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona s'estrena a la fase d'ascens a Primera Catalana
Els quadribarrats s'han d'enfrontar a doble partit davant de cinc rivals i el primer duel es jugarà aquest dissabte al camp del Molletense (17h)
calendari ascens

Aquest dissabte a les 5 de la tarda el FC Argentona estrena la fase d'ascens a Primera Catalana al camp del Molletense. En una entrevista a l'A Mig Matí, el segon entrenador, Jordi Subirà, ha avançat que és un dels desplaçaments més complicats perquè a la primera fase aquest rival només va perdre un partit com a local i dos empats. El tècnic ha assegurat que l'equip està treballant fort i amb molta il·lusió per afrontar aquest i tots els duels que vindran.
 
Els quadribarrats s'enfrontaran a doble partit al Parc, Júpiter, Cardedeu i Masnou, amb l'objectiu de classificar-se entre els tres primers perquè seran els equips que pujaran directament a Primera Catalana. Aquesta fase parteix amb els punts aconseguits en la fase anterior i per això el FC Argentona és líder de la taula amb 49 punts, seguit del Parc i Júpiter amb 41 punts, Cardedeu amb 36, Molletense amb 34 i Masnou amb 32 punts. Subirà ha demanat el suport de l'afició als desplaçaments i sobretot a casa perquè assegura que no es poden confiar de l'avantatge a la classificació: "cal ser humils però anar a totes".

Entrevista amb el segon entrenador del FC Argentona, Jordi Subirà:


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800