Notícies
Publicat el 22.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
S'espera una primavera plujosa
El meteoròleg del CCMaresme, Quim Serra, assegura que els mapes a mitjà i llarg termini fan ser optimista
paraigües

Fa dos dies que hem entrat en la primavera, una de les estacions tradicionalment més plujoses de l'any. Tot i que, a curt termini, no hi ha previsió de pluges, els mapes a mitjà i llarg termini ens fan ser optimistes. El meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra, ha assegurat al programa TikTak, que es preveu una primavera especialment plujosa, amb nivells per sobre dels habituals. “Els mapes donen molta precipitació” ha assegurat, i ha detallat que, “si al mes d'abril, que ja és especialment plujós, li incrementem aquesta precipitació, fàcilment podrien caure uns cent litres per metre quadrat” i el mes de maig es podria superar aquesta xifra.

Bones notícies pel que fa a les pluges però no tan bones quant a la calor. Seguirà la tendència a l'alça de les temperatures i es preveu un estiu especialment calorós. El mes de juny i juliol registrarà temperatures lleugerament per sobre de les habituals, però Quim Serra posa l'alerta en el mes d’agost, que “podria ser especialment càlid”.

La primavera plujosa que es preveu és una bona notícia en un dia com avui, 22 de març Dia Mundial de l'Aigua. Enguany aquesta jornada agafa més importància que mai per la greu sequera que estem patint. A l'espera que les previsions de pluja es converteixin en realitat, l'enginyer ambiental, Oriol Bassa, ha demanat conscienciació a la població.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800