Notícies
Publicat el 22.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mariona Calvo: 'El més valuós que m'enduc són les vivències amb els autòctons'
Les argentonines Aina Casabella i Mariona Calvo han explicat a l'A Mig Matí com han viatjat durant quatre mesos pel continent asiàtic
Aina i Mariona 2023

La pandèmia va significar un cop vital de tal magnitud que per moltes persones ha estat un punt d'inflexió i un canvi de mentalitat. Molts joves van veure interromputs projectes a curt termini, per això ara es proposen encarar la vida tal com ve i no malbaratar les oportunitats. És el cas de les argentonines Mariona Calvo i Aina Casabella, que avui han explicat a l'A Mig Matí que el novembre passat, aprofitant que havien acabat els estudis universitaris, van emprendre un viatge de quatre mesos pel continent asiàtic.

Tailàndia, Laos, Cambodja, Vietnam i Indonèsia van ser els destins d'un itinerari traçat sobre la marxa i que n'han destacat l'aprenentatge adquirit a partir de les vivències compartides amb els autòctons. Han assegurat que amb organització i poques manies van aconseguir que l'estada fos molt econòmica "vam arribar a pagar 2€ per una habitació amb esmorzar". Un aprenentatge no curricular, però d'un fons incalculable perquè viatjar és afrontar reptes, sentir, compartir i en definitiva, és un exercici de creixement personal per descobrir i descobrir-se.

Entrevista amb l'Aina Casabella i la Mariona Calvo: 


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800