Notícies
Publicat el 14.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Grup de Muntanya organitza una sortida de cap de setmana al Montsant
L'itinerari arrencarà aquest dissabte d'Albarca i després de fer nit al refugi de la Morera del Montsant es rependrà la ruta de retorn
Xavier Petit

El Grup de Muntanya d'Argentona (GMA) ha organitzat una sortida aquest cap de setmana a les Cingleres del Montsant. El coordinador d'aquesta activitat, l'argentoní Xavier Petit, ha explicat a l'A Mig Matí que dissabte es traslladaran amb cotxes particulars fins a Albarca on iniciaran l'excursió fins a la Morera del Montsant. Allà faran nit al refugi i l'endemà reprendran el recorregut que serà invers però fent una altra ruta. Per tot plegat, ha especificat que és una sortida pensada per a persones que habitualment practiquen senderisme. Petit ha recordat que el GMA tenen un calendari amb propostes diverses per a tots els nivells i ha recomanat a les persones interessades que contactin amb l'entitat: "que s'animin a participar en alguna de les sortides i si els agrada poden fer-se socis".

El GMA cada any renova les seves propostes que se sumen amb les ja tradicionals sortides com la recollida de la Flama del Canigó o la Pujada als Castellets, amb accions de neteja i sensibilització ambiental com el "Let's Clean Europe", solidàries com la Caminada per la Marató de TV3 o les ja populars Marxa de les Fonts i la Burriac Xtrem, entre d'altres. A més, mensualment tenen lloc les sortides familiars per l'entorn d'Argentona que desperten l'interès per la natura, i com ha assenyalat Petit, potser en un futur aquests participants vulguin agafar el necessari relleu de l'entitat.

Entrevista amb el membre del Grup de Muntanya d'Argentona, Xavier Petit:


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800