Notícies
Publicat el 13.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El nou pressupost inclourà les 'obres de les urbanitzacions'
L'alcaldessa ho ha confirmat avui a l'entrevista política d'anàlisi del darrer ple
Gina Sabadell gener

"Hi haurà una consignació pressupostària" per a iniciar les obres de Can Raimí i per a redactar el projecte de les de Can Cabot. Així ho ha manifestat avui l'alcaldessa, Gina Sabadell (Unitat), en l'entrevista que ha tancat la Roda Política d'aquest mes. Sabadell ha afirmat que aquesta "és la part que em fa més il·lusió que hi sigui -en el pressupost-", ja que "fa dècades que es reclama". L'alcaldessa també ha assegurat que els comptes es portaran a ple pròximament i que rebran el suport d'algun altre grup municipal per tal que es puguin tirar endavant.

D'altra banda, Gina Sabadell s'ha mostrat orgullosa d'haver pogut inaugurar el nou espai de dol perinatal i ha reconegut la tasca pionera de les jugadores de bàsquet del CIC, a les quals s'homenatjarà aquest divendres. També ha fet un repàs als principals punts del passat ple i ha reconegut que la Defensora del Vilatà ha rebut diverses queixes del servei que ofereix l'organisme de la Diputació de Barcelona. L'alcaldessa ha assegurat que les han traslladat a la Diputació per tal que aquest servei sigui més "proper al ciutadà".

Pel que fa a l'àrea de Serveis Territorials, l'alcaldessa ha explicat que s'han fet un seguit de modificacions organitzatives i que, espera que, en uns mesos es pugui veure una millora del servei. També s'ha compromès a què les instal·lacions de la piscina municipal es posin al dia i s'ha mostrat satisfeta per l'evolució de les obres del carrer Josep Soler

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800