Notícies
Publicat el 10.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila (TxA): 'Argentona està aturada'
La cap de llista del grup critica al govern la manca de gestió al llarg dels darrers mandats
Montse capdevila febrer

La cap de llista de Tots per Argentona, Montse Capdevila, ha criticat la manca de gestió del govern en els darrers anys. En el seu torn de la Roda Política, ha assegurat que l'Ajuntament fa anys que no actua en l'espai públic, tant en l'asfalt com en les voreres, i que hi ha indrets de la vila que fa set anys que no es poden. Capdevila ha afirmat que "Argentona està aturada" i que fa "vuit o deu anys que no s'ha fet absolutament res tot i que el diner estigués en partida" en el pressupost. La cap de llista de TxA també ha criticat el mal estat de manteniment de la piscina municipal quan manquen quatre mesos per a la seva obertura.

Montse Capdevila creu que tot plegat és conseqüència de la mala gestió que ha fet el govern de l'àrea de Serveis Territorials. La cap de llista de TxA assegura que s'acumulen centenars d'expedients sense resoldre i que cal destinar-hi els recursos humans i econòmics necessaris per a posar-hi ordre. Capdevila ha demanat que s'informi els ciutadans sobre l'estat dels seus expedients.

Amb relació a les crítiques creuades al ple amb el regidor Fran Fragoso, Montse Capdevila ha explicat que tot i haver-se tancat l'expedient sobre el possible mal ús de dades personals per part de la seva agrupació, els populars havien continuat acusant-los a través de les xarxes. Tot i això, ambdós regidors han previst una trobada per resoldre aquesta qüestió.

Escolta l'entrevista sencera a Montse Capdevila (Tots per Argentona):

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800