Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
S'engega el procés d'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc de la Serralada Litoral

El passat dimarts 7 de març es va realitzar el primer Fòrum Permanent en relació a l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Des del Consorci del Parc de la Serralada Litoral han engegat el procés d'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), per tal de posar en valor el patrimoni natural i cultural en el desenvolupament de l'activitat turística i contribuir al desenvolupament sostenible. 

La CETS és una eina de gestió i metodologia de treball creada per la Federació Europarc que permet als espais naturals protegits desenvolupar el turisme de manera sostenible, mitjançant un treball en xarxa entre el sector públic i privat. La implicació dels diferents organismes, empreses, establiments i entitats del territori és essencial per a l’èxit del projecte. 

En els propers mesos es crearan espais de col·laboració i participació per tal de definir de manera conjunta l'estratègia territorial i el programa d'actuacions a desenvolupar a 5 anys vista. El procés de candidatura finalitzarà amb una auditoria que determinarà l'adhesió del territori a la CETS.

En aquesta sessió s'ha marcat el tret de sortida dels treballs i de la creació del Fòrum Permanent, espai assembleari de treball i consulta on es debatran tots els documents a presentar a la Federació EUROPARC com a part de la candidatura.

Forum 0 

Informació publicada el 8 de març de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: