Notícies
Publicat el 15.02.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Joan Olives presenta un manual pràctic de barranquisme
Aquest guia de muntanya argentoní ha editat, juntament amb dos companys de professió, una llibre d'iniciació per a la pràctica d'aquest esport semiaquàtic
joan olives

L'argentoní Joan Olives juntament amb Òscar Márquez i Eloi Villar, han editat el manual pràctic Descens de Barrancs. En una entrevista a l'A Mig Matí, Olives ha explicat que es tracta d'un manual de referència perquè les persones que vulguin iniciar-se en els barrancs puguin consultar i resoldre dubtes. L'objectiu del llibre és sintetitzar de la manera més senzilla possible els coneixements d'aquests tres guies amb anys d'experiència. Amb aquest manual els autors faciliten les tècniques per tenir més control tècnic i autonomia en el desenvolupament de l'activitat, a més d'ampliar la base de coneixements per resoldre situacions al llarg d'un descens.

En Joan Olives és guia de muntanya especialitzat en descens de barrancs, senderisme, escalada, espeleologia i alpinisme, membre de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya. També és professor de cicles formatius d'esports al medi natural i professor de tècnics esportius. A banda d'aquest currículum, també és un pare feliç i un argentoní orgullós.

Entrevista amb Joan Olives:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800