Notícies
Publicat el 02.02.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Aquest febrer ja s'haurà de pagar per utilitzar els punts de càrrega elèctrica
El preu per kilowatt hora serà de 0,36 euros
Punt-recarrega

El ple de febrer, sotmetrà a votació el nou preu públic per fer ús dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Després d'un estudi de costos, els serveis municipals han establert que el cost sigui de 0,36 euros per kilowatt hora.

Amb l'establiment d'aquest nou preu públic l'equip de govern dona resposta a la controvèrsia que va generar la posada en marxa dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Diferents grups municipals es van queixar del fet que aquest servei l'usessin habitualment vehicles d'alta gamma i que, per tant, evidenciava que es bonificava la recàrrega a persones que no tenien necessitats econòmiques.

L'alcaldessa Gina Sabadell ha explicat a Ràdio Argentona que si s'hagués cobrat la recàrrega dels darrers sis mesos, l'Ajuntament hauria ingressat uns sis mil euros. Sabadell considera que la xifra no és significativa, però que calia establir un preu públic per evitar la picaresca i el mal ús del punt de recàrrega. De fet, ha avançat que el govern també té previst portar a aprovació un reglament d'ús del servei de cara al ple de març.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800