Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

punt PAE
Notícies
El Punt d'Atenció a l'Emprenedor va tramitar l'any passat 34 altes d'autònoms i noves empreses
Aquest servei, que és gratuït i s'ofereix des de les instal·lacions del servei de Promoció Econòmica (SEMPRE), es va posar en marxa a Argentona l'any 2018

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) del servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona (SEMPRE) va tramitar al 2022 un total de 22 altes d'autònoms i 12 noves societats, que el situa com un dels serveis més actius de la demarcació, d'entre els més de 40 punts que estan distribuïts pel territori. El punt PAE, que s'ofereix des de les instal·lacions del SEMPRE, al carrer Gran, 61, es va posar en marxa l'any 2018 i durant aquests anys ha facilitat la constitució de 90 noves empreses i emprenedors. 

Els PAE realitzen la tramitació de les formes jurídiques més habituals com autònoms o societats limitades. Són oficines autoritzades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, des d'on es realitza la tramitació de constitució de les formes jurídiques més habituals (autònoms, SL...) de manera telemàtica i gratuïta.

Amb aquest servei gratuït les persones emprenedores poden gestionar telemàticament i d'un sol cop fins a una vintena de tràmits, crear l'empresa en 48 hores i al mateix lloc on s'assessora el pla d'empresa poder realitzar l'alta d'activitat. L'objectiu és facilitar i simplificar els tràmits de constitució de determinades formes jurídiques.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació dels Centres Locals de Serveis a les Empreses com a punts PAE s'emmarca en l'estratègia per millorar la relació empresa-administració i contribuir a facilitar i promoure l'activitat empresarial.

Si voleu més informació us podeu adreçar al SEMPRE (c/ Gran, 61) trucar al telèfon 937974900 o envia un e-mail a sempre@argentona.cat. 

Informació publicada el 2 de febrer de 2023

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: