Notícies
Publicat el 31.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tots per Argentona dona a conèixer la seva llista
Capdevila, Collet i Martín Garachana encapçalen la candidatura que es presentarà diumenge al Saló de Pedra (12)
grup txa
Foto: L'actual grup municipal de Tots per Argentona (d'esquerra a dreta): Joan Martín Garachana, Montse Matas, Xavier Collet i Montse Capdevila

Tots per Argentona ja ha anunciat els noms de les deu primeres persones que formaran la seva llista per a les pròximes eleccions municipals. Ho ha publicat a la seva revista, l'Escletxa. A la candidata, Montse Capdevila, la seguirà el regidor Xevi Collet, que serà el número dos.

Els canvis arriben a partir de la tercera posició. El regidor Joan Martín Garachana, avança posicions a la llista i serà el número 3 de Tots per Argentona. La quarta posició l'ocupa Maria Mercè Juan Loshuertos, especialitzada en empresa, desenvolupament de negoci i competències digitals. En el cinquè lloc una altra nova incorporació, Quim Capdevila, actor i director teatral.

La regidora Montse Matas recula posicions, fins la sisena. La número 7 de la llista serà l'exregidora Assumpta Boba, el 8 Manel Hidalgo, al número 9 l'advocada Meritxell Jubany, i al 10 Marc Carillo, estudiant de comerç internacional. La candidata, Montse Capdevila, que aquesta llista combina capacitat, experiència i renovació d'aires.

Tots per Argentona presentarà públicament la seva candidatura, aquest diumenge al migdia, en una assemblea oberta al Saló de Pedra. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800