NotÝcies
Publicat el 17.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els ve´ns del carrer Josep Soler denuncien l'estat de les obres de reurbanitzaciˇ
L'alcaldessa, Gina Sabadell, admet que 'alguna cosa ha fracassat'
obres carrer Josep Soler

Ve´ns i ve´nes del carrer Josep Soler van assistir ahir al ple de l'Ajuntament per denunciar com els estÓ afectant en el seu dia a dia l'any i mig que fa que duren les obres de reurbanitzaciˇ. Van denunciar manca d'informaciˇ i van explicar que l'estat del carrer dificulta molt la vida als ve´ns, molts d'ells gent gran que tenen problemes per sortir de casa. Tampoc poden transitar les persones amb mobilitat redu´da. "╔s vergonyˇs com estÓ el carrer, necessitem solucions ja", va afirmar una ve´na.

Els ve´ns tambÚ van denunciar que passen dies sencers sense que hi hagi operaris treballant i van reclamar que s'incorpori personal nou que no sigui el mateix que ha de resoldre avaries de la xarxa d'aigŘes. I Ús que l'obra l'estÓ realitzant la companyia AigŘes Argentona, i els ve´ns asseguren que quan hi ha incidŔncies els operaris han de marxar i les obres queden aturades constantment.

 Sabadell: 'alguna cosa ha fracassat' L'alcaldessa, Gina Sabadell, va assumir part de la responsabilitat, va demanar disculpes als ve´ns i va admetre que "alguna cosa ha fracassat" de la decisiˇ d'encarregar l'obra a AigŘes Argentona. Va afirmar que els ve´ns "estan aguantant una obra que Ús insostenible" i va afegir que "si fos ve´na del carrer, estaria igual o mÚs enfadada".

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, └ngel Puig, va adrešar-se als ve´ns per reiterar les disculpes del govern i els va prometre dotar de mÚs personal l'obra. Puig tambÚ va presentar un nou calendari i va apuntar que els treballs quedarien enllestits el mes d'abril.

Escolta el ple de gener:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800