Notícies
Publicat el 10.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Torna Sant Julià amb tota la seva esplendor
Des de la regidoria de Festes es mostren il·lusionats perquè la Festa Major d'hivern recupera la total normalitat.
Montse Cervantes i Joan Chaves

L'any passat per aquestes dates encara quedaven algunes restriccions. És per això que des de la regidoria de Festes afirmen que la Festa Major d'hivern d'aquest any serà la de la tornada a la normalitat, amb algunes activitats que recuperaran la seva ubicació original i altres que canviaran de lloc. És el cas del Garrivern i la Nit de Festa de dissabte –Mala Vida i DJ Doña Juana–, que es traslladaran al poliesportiu nou. També es recuperen propostes tradicionals com la trobada de plaques de cava, que en la seva 44a edició s'ubicarà a la Plaça Nova.

Sant Julià començarà dijous amb la inauguració de l'exposició d'Albert Ràfols–Casamada al Museu del Càntir, i finalitzarà diumenge amb el nomenament de Llorenç Soldevila com a soci d'honor del Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell. Al llarg de tot el cap de setmana, podrem assistir a més exposicions, cercaviles de gegants, tallers i espectacles familiars, sardanes i concerts. Amb una programació ben farcida, Sant Julià també comptarà amb la cercavila de bèsties de foc, els tradicionals Tres Tombs i la fira d'artesania i alimentació.

D'altra banda, un altre dels aspectes destacats de la Festa Major és sempre el cartell. Aquest any l'ha dissenyat l'argentonina Maria Cejudo, que ha volgut mostrar l'origen del malnom "Repicatruges". Al cartell es poden veure diferents elements de la llegenda i a la part posterior hi trobarem l'explicació amb alguns detalls poc coneguts.

Entrevista a la regidora de Festes, Montse Cervantes, i el tècnic de Cultura i Festes, Joan Chaves:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800