Notícies
Publicat el 09.01.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les Festes de Nadal es tanquen amb un alt nivell de participació
L'àrea de festes es planteja establir un preu públic per l'acte dels missatgers i augmentar l'aforament de la festa de Cap d'Any
cavalcada

Les argentonines i els argentonins tenien ganes de viure les Festes al carrer. És la principal conclusió de l'equip de cultura i festes que el dia 5, amb la cavalcada, va tancar un programa d'actes que ha tornat a ser tot un èxit.

Però en el balanç també hi ha aspectes que caldrà revisar. És el cas de l'accés a l'acte dels missatgers reials que se celebra a la Sala i que enguany van gaudir unes tres mil persones. El tècnic de cultura i festes, Carles Ligos, explica que els passis gratuïts es van exhaurir ràpidament, però que ningú va quedar fora. Això sí, admet que el fet que molta gent que finalment no va assistir a l'acte no alliberés la seva entrada, i la baixa recaptació per a la campanya solidària que proposava la colla de reis, els fa plantejar la possibilitat d'establir un preu mínim per accedir a l'espectacle.  

Pel que fa a la festa de Cap d'Any, les campanades a l'església, amb el programa especial dels Notxes de Nit i l'espectacle d'una ballarina vertical, van superar-se amb nota. El ball a la carpa de la plaça Nova també va ser multitudinari i, de fet, en dues ocasions es va haver de tancar l'entrada al recinte per excés d'aforament. Ligos explica que caldrà valorar si s'amplia l'oferta donat que es consolida la tendència de preferir celebrar la vetllada a Argentona, sense haver d'agafar el cotxe, i això comporta que cada cop més gent participa de la festa. 

La traca final de les Festes de Nadal la va posar la cavalcada dels reis. Ses majestats van arribar enguany una mica més tard del previst per problemes amb una de les carrosses noves. Així i tot, la gentada va esperar pacient i tothom va poder celebrar-ho com toca.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800