Notícies
Publicat el 15.12.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Bernat Calvo presenta 'Ara Argentona'
La nova candidatura, hereva de Junts per Catalunya Argentona, optarà a les eleccions municipals del 2023
bernat calvo -ara si

Bernat Calvo, fins ara cap de llista de Junts x Catalunya a Argentona, ha decidit crear una nova marca electoral per tornar a concórrer a les eleccions municipals. El partit, que s'anomenarà Ara Argentona, serà una candidatura municipalista hereva de l'actual Junts x Catalunya. En una entrevista amb Ràdio Argentona, Bernat Calvo ha explicat que no ha estat possible integrar-se dins la candidatura d'Avancem Junts que encapçala el seu germà, Eudald Calvo, perquè el negociador d'aquest grup els exigia un compromís netament independentista. “Nosaltres no entrarem en aquest debat ni anirem en contra de la legalitat”, ha explicat.

Ara Argentona ha obert un compte a Instagram per començar a fer difusió del seu ideari. Asseguren que els mouen els valors del “rigor, l'esperit de consens, la gestió professional, la moderació, la transparència, la integritat, l'anticorrupció i la participació”. Bernat Calvo assegura que no comparteixen el funcionament dels partits tradicionals i que, en cas de governar, mai contractaran càrrecs de confiança.

Pel que fa a les persones que integren aquesta nova formació, Bernat Calvo no ha volgut donar noms, però assegura que l'acompanyen argentonins de totes les edats i que viuen tals diferents veïnats de la vila.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800