Notícies
Publicat el 13.12.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Bernat Calvo: 'La biblioteca ha de recuperar elements de Can Doro i Cal Guardià'
El regidor de Junts x Cat critica la manca de suports a la moció que van presentar per aturar les ocupacions molestes
Bernat Calvo Març 22

Bernat Calvo està convençut que el disseny guanyador de la futura biblioteca d'Argentona comporta un impacte molt negatiu per al centre històric que cal evitar. Per aquest motiu el seu grup, Junts per Catalunya Argentona, va votar en contra de l'avantprojecte de l'edifici que es va aprovar en el ple de desembre. En canvi, sí que van donar suport a l'esmena introduïda en aquest punt i que comportarà la creació d'una comissió de seguiment integrada per partits polítics. D'aquesta manera, Calvo espera poder incidir a fer que el futur edifici incorpori alguns dels elements patrimonials que hi havia hagut a Can Doro i Cal Guardià.

Encara sobre el ple de desembre, Junts per Catalunya Argentona va presentar-hi una moció per reclamar eines a les administracions superiors que permetin aturar les ocupacions il·legals "molestes". La seva proposta només va obtenir el suport del PSC. Van votar-hi en contra el regidor del Partit Popular i set regidors de govern, excepte Montse Cervantes que es va abstenir. També es van abstenir els regidors de Tots per Argentona.  Bernat Calvo es feia creus de la postura de la resta de grups. "Ens vam quedar de pedra. És un clam, a cada veïnat d'Argentona hi ha cases ocupades, que generen problemes. Els veïns necessiten que algú intervingui", manifesta.  

Al final de l'entrevista, Bernat Calvo ha donat a entendre que el seu futur polític podria passar per la creació d'una nova proposta política d'àmbit local. En qualsevol cas, ha assegurat que no trigarà gaires dies a desvetllar la incògnita. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800