Notícies
Publicat el 25.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Sara Soteras, una argentonina a Washington DC
La jove, que gaudeix d'una beca de l'agència EFE i La Caixa, fa pocs dies ha assistit a una roda de premsa del president dels Estats Units, Joe Biden.
Sara Soteras

Sara Soteras és una argentonina de 22 anys, graduada en Periodisme i estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. A finals del curs passat va accedir a una beca de l'agència EFE i La Caixa que l'ha portat, fa un mes, a traslladar-se a Washington DC. Aquesta "és una de les millors beques de periodisme" segons ha explicat avui al programa Tik-Tak, que consisteix a treballar a l'agència EFE a Barcelona durant nou mesos i traslladar-se nou mesos més a un altre país, en aquest cas, Estats Units. Sara Soteras ha admès que, tot i que no s'ho esperava, va superar una prova molt complicada per accedir-hi i l'entrevista posterior "va anar bé". Soteras va saber que l'havien acceptat durant una classe a la universitat i ha detallat el moment: "el professor es va espantar del crit que va fer la meva amiga, molta felicitat aquell dia".

Ara, quan ja fa un mes que l'argentonina és a Washington, fa una valoració molt positiva de l'experiència. Afirma que se sent valorada i agraeix l'oportunitat de poder assistir, per exemple, a una roda de premsa del president dels Estats Units, Joe Biden, a la Casa Blanca –fotografia-. "Un company meu periodista va dir: és la primera vegada que tinc a Biden tan a prop, o sigui que tens la sort del segle, acabes de començar i ja veus a Biden", assegura la jove.

Entrevista a Sara Soteras, argentonina a Washington, al programa Tik-Tak:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800