Notícies
Publicat el 22.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El 25N a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Actes literaris, de terminologia del consentiment sexual i contes per respectar la diferència en el Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones
Gemma Bravo 25N

La regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, juntament amb el suport de diversos serveis, entitats i col·lectius, commemoren un any més el Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones. La bibliotecària argentonina, Gemma Bravo, ha passat per l'A Mig Matí per convidar-nos a participar dels actes previstos a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel. El primer serà aquest dimecres 23 (19h) amb l'acte "Converses amb Maria Bohigas i Antònia Carré-Pons, editores de Virginia Woolf". L'endemà dijous (19h) la terminòloga del TERMCAT Sandra Cuadrado Camps i la jurista especialista en gènere Bárbara Monllor oferiran una formació sobre termes amb "Només sí és sí". Terminologia del consentiment sexual". Dissabte (12h) tindrà lloc "L'hora del Conte" en una sessió especial del 25N amb "Orelles de Papallona", un conte per aprendre a respectar la diferència.

A banda de la programació prevista amb motiu del 25N, la bibliotecària també ha subratllat altres actes com la presentació de llibre "Els noms dels ocells en el llenguatge popular català", d'Andreu Carretero Serra, que tindrà lloc aquest divendres 25 (19h). El dimarts 29 (19h) hi haurà una nova sessió de Let's Read i la conversa conduïda per l'Anna Llibre serà sobre la lectura "The secret life of bees" de Sue Monk Kidd. L'endemà dimecres 30 (19h) serà el torn de la Tertúlia Literària amb l'èxit de vendes a França i guanyadora del Premi Goncourt "Una dolça cançó de Leïla Slimani". El divendres 2 de desembre (19h) hi haurà la presentació del llibre "Déjà lu, Helena" de Maria Sanplà. Finalment, també ha recordat que s'han obert les inscripcions del sorteig pel tradicional Calendari d'Advent de la Biblioteca.

Entrevista amb la bibliotecària d'Argentona, Gemma Bravo:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800