Notícies
Publicat el 17.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Eudald Calvo inhabilitat per 'desobediència greu' l'1 d'octubre
La jutgessa condemna Calvo a sis mesos d'inhabilitació i 4.500 euros de multa
eudald calvo

El Jutjat de Mataró ha condemnat l'exalcalde Eudald Calvo a sis mesos d'inhabilitació i a una multa de quatre mil cinc-cents euros per "desobediència greu" per la seva actuació durant el referèndum l'1 d'octubre a Argentona. En declaracions a Ràdio Argentona, Calvo ha lamentat que "la justícia espanyola torna a obsequiar-nos amb una sentència injusta".  

Calvo té deu dies per decidir si presenta recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. En cas de mantenir-se la inhabilitació, quedaria frustrada la seva intenció de presentar-se novament com a candidat a l'alcaldia, aquest cop per Junts. Per aquest motiu obre la porta a recórrer la sentència i avisa que  no es planteja la possibilitat de renunciar a la seva carrera política, "és un motiu més per presentar-nos". 

Per Calvo, el resultat del judici és una mostra que el diàleg amb l'estat espanyol no té sentit. "La gent que defensa la taula de diàleg hauria d'haver estat al judici. La fiscal va tenir una actuació semblant a la d'un guàrdia civil l'1 d'octubre", ha assegurat. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800