Notícies
Publicat el 16.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Fins i tot incrementant l'IBI tindrem dificultats'
L'alcaldessa Gina Sabadell (Unitat) ha tancat avui la roda política de novembre
gina sabadell - maig

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell (Unitat) defensa les ordenances 2023 aprovades a finals d'octubre amb el suport de Tots per Argentona. A la Roda Política de Ràdio Argentona ha assegurat "no entendre" els arguments del PSC que lligaven, en part, el seu no a les ordenances a la manca d'execució de les inversions. Sabadell els ha recordat que els ingressos provinents d'impostos només es destinen a despesa corrent, i que les inversions s'assumeixen amb préstecs bancaris.

Sabadell també ha corregit avui a Bernat Calvo (Junts per Catalunya) que va criticar l'augment de la taxa de la Brossa. L'alcaldessa ha explicat que els ajuntaments tenen tres anys per ajustar-se a la nova llei que obliga a adequar les taxes als costos reals dels serveis. En aquest sentit,  ha recordat que l'increment hauria de ser d'un 15%, però han preferit quedar-se al 8% per tal que l'increment sigui progressiu. 

Encara sobre les finances municipals, Sabadell creu que l'Ajuntament està més a prop de trobar solució a l'absència de la figura d'un interventor o interventora municipal. Aquesta situació ha generat una paràlisi en l'acció municipal.

Per altra banda, durant l'entrevista de novembre Sabadell també s'ha referit a l'aprovació, per unanimitat, del Pla de Joventut i del Pla Intern d'Igualtat i ha lloat la tasca de la regidora d'aquestes àrees, Laura Gállego. Finalment, sobre el futur de la masia de Can Cabot, s'ha posicionat contrària a la compra o expropiació de l'edifici.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800