Notícies
Publicat el 16.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'La Còvid-19 ja és una malaltia respiratòria més'
Entrevista a Ramon Boixeda, cap de medicina interna de l'Hospital de Mataró
covid19

La COVID s'ha convertit definitivament en una malaltia respiratòria més. És el gran titular que ens deixa l'entrevista mantinguda amb el cap de medicina interna de l'hospital de Mataró, Ramon Boixeda al Salut Exprés. Boixeda explica que ara comencen a aflorar casos de malalties respiratòries que afecte sobretot la població pediàtrica i, per tant, s'espera que d'aquí a quinze dies o un mes, passin a la població adulta.

Pel que fa a la pandèmia, una de les qüestions que continua preocupant són els casos de COVID persistent. Boixeda explica que encara no s'ha determinat el motiu de per què unes persones són més propenses que unes altres. Així i tot, admet que en la majoria de casos afecta dones d'entre 20 i 40 anys i que els símptomes són neurològics i motrius.  

A banda de fer la radiografia del moment que viu la Covid, el cap de medicina interna de l'Hospital de Mataró també s'ha referit a la situació de la sanitat pública. Boixeda té una visió molt pessimista i considera que "la pandèmia ha tocat de mort la sanitat catalana". 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800