Notícies
Publicat el 14.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Hem de seguir reivindicant el 25N perquè cada dia hi ha agressions masclistes'
Entrevista amb Laura Gállego, regidodra d'Igualtat, Feminismes i LGTBI
25n

Demà s'inaugura el nou Club de Lectura Diversa sota el títol “A l'Atzar”. És la primera proposta d'un extens calendari d'activitats entorn els actes del 25 de novembre, dia internacional contra la violència envers les dones. Laura Gállego, regidora d'igualtat, feminismes i LGTBI, ha explicat a Ràdio Argentona que "és necessari seguir commemorant aquesta data perquè malauradament cada dia hi ha casos d'agressions masclistes".

Aquest any el programa inclou moltes accions dedicades a la formació. "És molt important saber detectar les conductes que no són correctes i posar-hi fre abans no vagin més enllà", considera Gállego, per aquest motiu s'ha organitzat un taller a l'institut per formar les joves en autodefensa digital feminista. 

La regidora també destaca una col·laboració amb el Termcat que consistirà en un taller sobre la terminologia del consentiment sexual, ja que enllaça amb la nova llei aprovada pel Congreso anomenada la llei del "Sí és sí". "A partir de les experiències es vesteixen els termes. Igual que fa vint anys es deia violència domèstica i ara és violència masclista. Posar-hi paraules és important per identificar les agressions", recorda.


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800