Notícies
Publicat el 14.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'Els impostos són per pagar serveis i aquests han pujat'
Tots per Argentona justifica el suport de la formació a les ordenances fiscals
Montse Capdevila - febrer

El vot de Tots per Argentona va ser clau perquè el govern pogués aprovar les ordenances i impostos municipals del 2023. A l'entrevista de novembre a Ràdio Argentona, Montse Capdevila ha explicat perquè troben justificat l'increment de l'Ibi i la taxa de la brossa. 'Hi ha hagut un increment de despeses en el dia a dia de l'administració, els consums han pujat i hi ha contractes de serveis que ara entraran en vigor, com el de l'ampliació a la neteja viària o el d'arbrat', explica. L'altre argument que ha convençut els de Tots és la baixada d'ingressos provinents de l'impost de plusvàlua i la desaparició de l'ingrés corresponent a l'IBI de l'autopista.  

Per altra banda, Tots per Argentona va ser clau a l'hora de modificar la moció que presentava Junts per Catalunya, al ple de novembre, en la que es demanava la compra de la masia de Can Cabot. Els de Tots van demanar que es modifiqués el text i s'aprovés una taxació d'urgència. Avui Montse Capdevila considera que cal tenir molt clar l'estat de l'edifici abans de fer res. 

Sobre altres qüestions, Capdevila ha criticat el poc ressò de les jornades Bialet Massé i el fet que l'Ajuntament no s'hagués involucrat directament en l'organització. També ha destacat el treball realitzat per l'àrea de joventut i igualtat en la redacció i aprovació dels Pla Intern d'Igualtat i el Pla de Joventut.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800