Notícies
Publicat el 09.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Josep Serra: "Jo pinto el que sóc"
L'artista argentoní inaugura "Energia Abstracta" al Museu del Càntir
josep serra

Divendres, el Museu del Càntir inaugura una nova mostra a la Sala d'exposicions temporals. És “Energia Abstracta”, de l'artista argentoní Josep Serra. Ell mateix ha reconegut al programa A Mig Matí, que se'l defineix com a pintor radicalment abstracte. "Vaig començar fa menys de 40 anys, vinc de la pintura figurativa, però al vaig abandonar ràpid per entrar a l'abstracta. És la llibertat total, la millor manera que he trobat d'expressar-me".  

A l'exposició del Museu, Serra farà un repàs als 40 anys de trajectòria artística a través de vuit obres. Totes elles amb un objectiu comú, expressar les emocions. "Jo pinto el que sóc: emoció, sentiment, amor, duresa, la vida... Les experiències que vaig acumulant, les trec pintant. Només pinto emocions, en el fons, emocions barrejades amb la vida". 

Recentment, Josep Serra ha exposat a altres espais de la comarca com ara el Museu Monjo de Vilassar de Mar i La Destil·leria de Mataró. Divendres ho farà a Argentona, una exposició que es podrà veure fins al 8 de gener de 2023.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800