Notícies
Publicat el 26.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila, candidata a l'alcaldia per Tots per Argentona
Tots per Argentona proclama la seva candidata en una assemblea
montse capdevila

Montse Capdevila ja és, oficialment, candidata a l'alcaldia d'Argentona. Dilluns l'assemblea de Tots per Argentona li va atorgar la confiança per encapçalar novament el projecte de la plataforma d'electors. "Va ser un moment emotiu, estic molt contenta i amb més ganes que la primera vegada", admet Capddevila, ja que considera que ara té una "radiografia d'Argentona més clara".

L'objectiu de Tots per Argentona és tornar al govern municipal. Tot i que li agradaria aconseguir una majoria necessària per desenvolupar el seu projecte, Capdevila reconeix que la negociació amb altres grups serà necessària, perquè "no es pot governar amb minoria com s'ha intentat en aquest mandat" i avisa que "sumarem amb qui respecti el nostre projecte i els nostres valors".

En cas de governar, Capdevila assegura que la primera acció que durà a terme és una profunda reorganització entre els treballadors municipals, "hem de fer que tothom tingui il·lusió per un projecte que té com a únic propòsit el poble". Pel que fa a les inversions, la cap de Tots apunta a un canvi de prioritats que passa per la reforma de la plaça de Vendre i la transformació de l'antiga fàbrica Velcro. Afegeix que el manteniment dels actuals equipaments municipals ha de passar al davant de l'inici de nous projectes.

NOTÍCIES RELACIONADESSusana López reelegida candidata del PSC a l'alcaldia

Mariona Pasqual (ERC): 'Volem una Argentona on s'hi visqui millor'

Eudald Calvo (Junts): 'Torno perquè em van quedar coses per fer i crec que puc ser útil'

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800