NotÝcies
Publicat el 24.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Necropolis, un passatge del terror a la Velcro
L'organitzen un grup de joves de la vila amb el suport d'ACiS i l'Ajuntament, i estarÓ obert dilluns 31 d'octubre de 18 h a 22.30 h.
necropolis

El pr˛xim dilluns 31 d'octubre La Velcro serÓ l'escenari d'un passatge del terror anomenat “Necropolis, horror experience”. L'organitzen un grup de joves de la vila amb el suport d'Argentona Comerš i Serveis (ACiS) i l'Ajuntament. L'entrada serÓ gratu´ta i s'hi podrÓ accedir de 18 h a 22.30 h.  

Dos dels organitzadors i ide˛legs del passatge del Terror, Eugeni Buera i Samuel DÝaz, han explicat al programa Tik-Tak, que fa anys que organitzen aquesta activitat en cases particulars i que, enguany, han volgut oferir la seva experiŔncia a tot el municipi. Comptaran amb estudiants d'interpretaciˇ per oferir un passatge del terror “de nivell”.  

Tot i que l'activitat Ús gratu´ta, Argentona Comerš i Serveis colĚlocarÓ un pot perquŔ aquells que ho vulguin facin una aportaciˇ voluntÓria per als joves organitzadors. L'entitat tambÚ oferirÓ caramels de Halloween i begudes per als assistents. A mÚs, tot i que l'entrada Ús gratu´ta, al llarg d'aquesta setmana podreu aconseguir un tiquet als comeršos adherits a l'associaciˇ. SerÓ bescanviable per un obsequi una vegada arribeu al passatge del terror.  

Entrevista als organitzadors de Necropolis, horror experience:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800