Notícies
Publicat el 24.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Manel Alías serà demà a la biblioteca
El periodista de TV3, que conversarà sobre el seu llibre 'Rússia, l'escenari més gran del món', ha parlat avui pels micròfons de l'A Mig Matí
Manel Alías

El corresponsal de TV3 a Rússia, Manel Alías, serà demà a la biblioteca d'Argentona en el marc de la Tardor Literària. La sessió girarà entorn el seu llibre "Rússia, l'escenari més gran del món", on relata diverses històries viscudes durant els darrers anys com a corresponsal a Rússia. Manel Alías, ha explicat al programa A mig Matí, que ser periodista estranger a Rússia pot ser un problema per accedir a algunes informacions, però, per altra banda, també té avantatges, com ara les històries que ha pogut explicar i que, en un mitjà de comunicació rus, no haguessin vist la llum. Alías, a més, ha estat dels pocs periodistes occidentals que, els darrers mesos, ha pogut informar des de les zones annexionades a Rússia, com ara Donetsk. I és que la majoria de mitjans de comunicació desplacen els seus corresponsals i enviats especials a Ucraïna, per qüestions logístiques.

Manel Alías ha admès que el periodisme bèl·lic l'ha afectat personalment, tant per la visió constant del dolor com per "l'absurditat de la guerra". Aquesta i altres reflexions es podran compartir amb el periodista demà a les 19.30 h a la biblioteca. Una estona abans signarà els seus llibres, tant "Rússia, l'escenari més gran del món" com la seva darrera publicació "L'última victòria de l'URSS", que surt avui a la venda.

Entrevista a Manel Alías, corresponsal de TV3 a Rússia:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800