Notícies
Publicat el 19.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Es reactiva l'agenda política
La CUP, el PSC i Tots x Argentona organitzen diversos actes al llarg dels pròxims dies.
ple juny

Les formacions polítiques de la vila comencen a fer-se veure de cara a les eleccions municipals de l'any vinent. La CUP, que ja va manifestar la seva voluntat d'intentar crear un projecte propi fora d'Unitat, organitza avui un homenatge a l'escriptor Joan Fuster i Ortells. La xerrada, que combinarà el vessant polític amb el literari, comptarà amb la presència de la militant de la CUP i Endavant, Queralt Badia, i l'editor de Tres i Quatre, Jan Brugueras. L'acte tindrà lloc a les 19.30 h al Saló de Pedra.

Per la seva banda, el PSC organitza un vermut popular al camp de futbol de Can Raimí dissabte a les 12 h. La ja proclamada alcaldable socialista, Susana López, estarà acompanyada de l'alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido i el diputat i portaveu de la Comissió de Territori del Parlament, Jordi Terrades. L'objectiu del vermut és compatir experiències en la gestió de la recepció de les urbanitzacions.

I Tots per Argentona convoca tothom a una assemblea oberta el pròxim dilluns 24 d'octubre a les 21 h al Saló de Pedra. Durant el transcurs d'aquesta assemblea, Montse Capdevila, podria ser ratificada com a candidata a l'alcaldia.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800