Notícies
Publicat el 18.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Salut Exprés aborda l'alimentació sostenible
La responsable del servei de Dietètica i Nutrició de l'Hospital de Mataró, Mireia Arús, ha estat la convidada d'avui
alimentació sostenible

Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, el passat 16 d'octubre, el programa Salut Exprés ha tractat l'alimentació sostenible amb la cap de Dietètica i Nutrició de l'Hospital de Mataró, Mireia Arús. Ha incidit en el malbaratament alimentari i ha explicat que un terç del menjar que es produeix al món es llença. Segons Arús, a casa nostra cada català llença 35 kg de menjar l'any, un fet que cal reduir, com a mínim, a la meitat. Una de les propostes que ha fet la dietista és anar a comprar amb una llista feta prèviament i, també, regir-se per la data de consum preferent dels aliments, en comptes de la data de caducitat.

D'altra banda, la FAO (Fòrum Mundial de l'Alimentació) recomana reduir el consum de carn a dues o tres vegades a la setmana. Per contrarestar-ho, cal potenciar les proteïnes vegetals o el consum de llegums.

Podeu recuperar el programa sencer de Salut Exprés:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800