Notícies
Publicat el 11.10.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Dissabte arrenca la temporada de Teatre, Música i Dansa
La primera proposta ens porta la reconeguda actriu Emma Vilarassau i Dafnis Balduz que protagonitzen "L'oreneta", la premiada obra de Guillem Clua
L'oreneta

Dimecres passat va arrencar la venda d'entrades i abonaments per la temporada de Teatre Música i Dansa i avui n'hem parlat a l'A Mig Matí amb el tècnic de Cultura, Joan Chaves. La primera proposta de la temporada ens porta la reconeguda actriu Emma Vilarassau, al capdavant del repartiment de L'oreneta. La Vilarassau, acompanyada de Dafnis Balduz, protagonitzen aquesta obra inspirada en l'atac terrorista homòfob a un bar d'Orlando el 2016. Per Joan Chaves aquest muntatge és el plat fort de la temporada tot i que la resta de propostes són de molt alta qualitat.

Fins a desembre el públic podrà gaudir de “M'hauríeu de pagar” de Jordi Prat i Coll, “Petites Certes” de Pep Lladó, “El mar: Visió d'uns nens que no l'han vist mai”, de Xavier Bobés i Alberto Conejero, “Fiat Lux” de Tarta Relena i “Harakiri”, de Les Impuxibles. A més La sala acollirà l'acte de presentació del disc “Sardanes d'Argentona”, l'Arribada dels missatgers Reials i la programació familiar de La Xarxa.  

Entrevista amb el tècnic de Cultura, Joan Chaves:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800