Notícies
Publicat el 27.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Èxit del I Open Internacional de Taekwondo coorganitzat pels Crazy Jumpers
Es va celebrar a Malgrat de Mar i els argentonins van tornar a casa amb una trentena de medalles.
open taekwondo

Aquest cap de setmana Malgrat de Mar va acollir el I Open Internacional Taekwondo de combat, i els Crazy Jumpers hi van participar com a competidors però també com a coorganitzadors. El club argentoní va tornar a la vila amb una trentena de medalles entre les diferents categories i també va aconseguir dos podis, amb dos segons classificats en la categoria precadet. L'entrenadora dels Crazy Jumpers, Marta Lledó, assegura que és un molt bon balanç, ja que el nivell dels competidors era molt alt.

Aquest era el primer campionat internacional que organitzaven els Crazy Jumpers i ho van fer conjuntament amb el club de Malgrat de Mar, Top King Training Center. En total, hi va haver 420 inscrits d'equips catalans, però també de clubs que venien d'Andorra, França i altres indrets de l'estat espanyol. Segons Marta Lledó, "va anar tot molt rodat" i, fins i tot, alguns entrenadors comentaven la bona organització del certamen.

Ara, els Crazy Jumpers volen que Argentona aculli un altre Open, tot i que encara no hi ha data confirmada. De moment, els esportistes del club tenen a l'agenda els exàmens de cinturó negre i una competició a Mallorca a mitjan octubre. A més, a finals de novembre disputaran el Campionat de Catalunya Júnior de pumse, una competició que serà classificable pel Campionat d'Espanya.

Entrevista a Marta Lledó, entrenadora dels Crazy Jumpers:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800