Notícies
Publicat el 21.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Festa Major del Cros 'que no pari'
Des de divendres al vespre fins diumenge a la nit hi ha programades activitats molt diverses
Festa Major Cros 21

Aquest cap de setmana arriba la Festa Major del Cros, amb més activitats que mai. Des de divendres al vespre fins diumenge a la nit hi haurà propostes per a tots els públics. La Comissió de festes del barri ha fet "un cartell que no pari, que la gent no hagi de marxar a casa", segons ha afirmat avui el seu President, Toni Boceta. "Es tracta de passar tot el cap de setmana a tope", ha afegit.

La Festa del Cros començarà divendres a les 20 h amb la benvinguda i continuació, pregó i traca dels Diables. Una de les activitats que es recupera d'anys anteriors és el concurs de disfresses, que tindrà lloc a les 21 h, i a continuació música fins a la matinada. Primer amb el concert de Rumba sin Iva, després animació musical amb Virgili i, finalment, DJ Kolmenero.

Entre les activitats de dissabte al matí hi ha tornejos de petanca, de dòmino i de futbol sala, gimcana familiar i una paella popular. A la tarda hi haurà més activitats per a tots els públics com pallassos, il·lusionisme, bingo i monòlegs a càrrec de Toni Rodríguez. La nit finalitzarà amb un concert de Mala Vida i Disco Mòbil.

Pel que fa a diumenge al matí, els més petits i no tan petits, podran gaudir de la xocolatada, jocs, festa de l'escuma, festa holi i zumba. I a la tarda exhibició dels Crazy Jumpers i música amb Luna Reina, una jove que es va presentar a la Voz Kids. Les festes del Cros finalitzaran amb una traca dels Diables diumenge a les 22 h.

Toni Boceta s'ha mostrat agraït amb els comerços del barri per la seva implicació en les activitats, com també amb l'Ajuntament pel seu suport. Assegura que els integrants de la comissió de festes afronten la seva primera Festa Major "amb moltes ganes i superil·lusionats".

Podeu consultar tota la programació de la Festa Major del Cros.

Entrevista a Toni Boceta, president de la Comissió de festes del Cros:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800