Notícies
Publicat el 20.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ramon Boixeda: 'La Covid-19 s'ha convertit en una infecció respiratòria més'
El cap de servei de medicina interna de l'hospital de Mataró ha estat el primer convidat de la temporada al Salut Exprés
covid

El govern de l'estat està valorant la possibilitat d'aixecar l'obligació de portar la mascareta als espais públics. És un dels darrers signes que confirmen que la pandèmia de la Covid-19 és història. De fet, els experts consideren que la quarta dosi de la vacuna només serà necessària per a les persones més grans de 60 anys.

De tot plegat n'ha parlat avui el primer SALUT EXPRÉS de la temporada, que ha comptat amb el Doctor Ramon Boixeda, cap de Servei de Medicina interna de l'Hospital de Mataró, com a convidat. El doctor Boixeda assegura que “l'escenari actual és molt diferent del que vam tenir a principi de l'estiu, quan es va produir un darrer pic de transmissió”. Boxieda considera que la Covid s'ha convertit un virus més, que formarà part de les nostres vides i que tindrà un comportament similar al de la grip.

Per últim, entén que s'aixequin les darreres mesures que encara estaven vigents des de l'inici de la pandèmia i admet que qui haurà d'anar amb compte, a partir d'ara, seran les persones de risc.

El programa SALUT EXPRÉS s'emet cada dimarts a les 12h.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800