Notícies
Publicat el 19.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell (Unitat): 'L'únic objectiu és intentar acabar el màxim de projectes possibles'
En l'última entrevista de la roda política de setembre, l'alcaldessa ha assegurat que aquesta és la seva fita d'aquí a final de legislatura
Gina Sabadell juliol

L'alcaldessa i cap de llista d'Unitat, Gina Sabadell, ha entomat les crítiques rebudes per part dels altres grups en la roda política. Pel que fa al baix nivell d'execucions d'inversions i projectes, ha recordat que l'actual mandat s'ha vist marcat per la pandèmia i una major complexitat en els tràmits administratius. Ara que "tot just comencem a recuperar certa normalitat" ha assegurat que "l'únic objectiu" que té d'aquí a final de legislatura "és intentar acabar el màxim de projectes possibles". Segons Sabadell, el govern prioritza la construcció d'un local com a equipament juvenil i diverses actuacions a la via pública, com ara la reposició de voreres, l'asfaltatge o els passos elevats entre altres. Tot i això, un dels projectes que el govern té entre mans i que serà difícil que pugui enllestir abans d'acabar el mandat és la urbanització del carrer Josep Soler.

Per altra banda, el ple es va celebrar l'endemà de l'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, i Sabadell creu que "hi ha una confrontació política que no toca" i s'ha mostrat "decebuda" per la situació que viu el país.

Entrevist a Gina Sabadell, alcaldessa i cap de llista d'Unitat:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800