Notícies
Publicat el 19.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Reportatge: Una Festa de la Vellesa ben especial
Ahir es va celebrar la 71a edició, els padrins de la qual van ser els antics integrants del Patronat de la Vellesa.
vesta vellesa

Ahir es va celebrar la setanta-unena edició de la Festa de la Vellesa, una edició especial. Feia tres anys que no se celebrava per la pandèmia i, per primera vegada, la va organitzar l'Ajuntament en comptes del Patronat de la Vellesa. La regidora de Gent Gran, Anna Sànchez, va explicar que era un any de transició després que els antics integrants del Patronat haguessin fet un pas al costat per gaudir de la festa des d'una altra perspectiva. Segons va anunciar l'alcaldessa, Gina Sabadell, ja hi ha interessats a formar part del nou Patronat i agafar el relleu de l'organització de cara a l'any vinent.

Per tal d'homenatjar els antics integrants del Patronat, alguns dels quals en formaven part des de feia més de 30 anys, se'ls va nomenar padrins de la festa, una distinció que els va omplir d'orgull.

Els gegants d'Argentona també van participar en la Festa de la Vellesa, acompanyant grans i petits des de la Paret de les Mentides a la Plaça Nova. Una vegada allà es van fer els parlaments, les distincions, l'esmorzar i es va poder gaudir de música en directe amb el grup Leo i Carles.

Podeu veure totes les fotografies de la 71 festa de la Vellesa al Facebook de Ràdio Argentona.

Podeu escoltar un resum dels parlaments en aquest reportatge:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800