Notícies
Publicat el 14.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'La política que m'interessa és la d'àmbit local'
Bernat Calvo (Junts x Cat) assegura que aviat aclarirà el seu futur polític
Bernat Calvo Febrer

Bernat Calvo (Junts per Catalunya) ha estat el protagonista d'avui de la roda política a Ràdio ARgentona. Durant l'entrevista ha tingut paraules de reconeixement per Ferran Merino, que va morir fa unes setmanes i que va ser homenatjat al ple de setembre. També ha lloat la tasca com a col·leccionista d'art de Joan Pannon, de qui s'han iniciat els tràmits per nomenar fill predilecte.

Sobre els debats oberts pel regidor del Partit Popular Fran Fragoso al voltant d'Argillà i dels grans projectes pendents d'Argentona, Bernat Calvo lamenta que la informació arribés tard i, per tant, sense temps perquè els grups poguessin establir posicions. Això no obstant, ja ha avançat que considera que les decisions preses pel Patronat del Museu del Càntir són encertades i, per tant, veu molt difícil donar suport a la proposta dels populars per tal que la fira de ceràmica torni a organitzar-se les mateixes dates que la Festa Major. Per altra banda, també considera complicat que el ple aprovi realitzar projectes més enllà d'un mandat, donat que no es pot saber quina serà la composició del consistori quan es constitueixi el nou ajuntament.

Bernat Calvo també ha fet referència avui a la Diada de l'11 de setembre i al moment que viuen els partits independentistes. Sí, la seva formació va presentar una moció al ple per tal d'instal·lar una placa commemorativa de l'1 d'octubre. La proposta va ser aprovada amb els vots de Junts per Catalunya, Unitat, i Tots per Argentona.

Pel que fa al seu futur polític,manté la incògnita de si impulsarà una llista pel PDeCat o, en canvi, s'integrarà a la llista de Junts que liderarà el seu germà, Eudald Calvo.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800