Notícies
Publicat el 14.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Una passa més per enllestir la Ruta Literària d'Argentona
Dissabte es col·locaran noves plaques al centre de la vila en un acte que començarà a les 10 h a la Plaça Nova
placa ruta literària

El Centre d'Estudis argentonins i els Amics de la Poesia fan una passa més per enllestir la Ruta Literària d'Argentona. Aquest dissabte a partir de les 10 h col·locaran noves plaques de la ruta, les darreres al centre de la vila, en indrets com el tramvia, la biblioteca o el Sant Crist entre altres. Un dels organitzadors i doctor en filologia catalana, Llorenç Soldevila, espera que el mes vinent puguin acabar d'instal·lar les que manquen en altres emplaçaments d'Argentona i completar així les vint-i-cinc parades de la ruta. Solevila destaca la importància d'aquesta iniciativa per donar a conèixer els lligams d'autors i autores reconeguts amb la nostra vila. 

Recordem que durant la Festa Major d'hivern, el Centre d'Estudis argentonins i els Amics de la Poesia van col·locar plaques a diversos indrets de la vila que tenien relació amb algun autor o autora reconegut de la literatura catalana. A cadascuna de les plaques hi ha un codi QR que ens enllaça amb l'obra d'aquests autors

D'altra banda, una trentena d'argentonins i argentonines marxen al País Valencià a fer la Ruta Fuster els dies 24 i 25 de setembre. Visitaran Sueca, Cullera i l'Albufera, indrets destacats en la vida i obra de Joan Fuster. 

Entrevista al doctor en filologia catalana, Llorenç Soldevila:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800