Notícies
Publicat el 09.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Dilluns arrenca el curs polític
Les mocions i les interpel·lacions marcaran el debat entre els grups
ple

Dilluns vinent arrenca el curs polític a l'Ajuntament d'Argentona amb la celebració del ple de setembre. Entre els punts més destacats de l'ordre del dia hi figura la proposta de nomenar fill predilecte d'Argentona a Joan Pannon Farré.

La sessió de setembre es veurà especialment marcada per les mocions i interpel·lacions de l'oposició.La primera la presentarà Tots per Argentona i demanarà al govern una modificació dels trams i les tarifes d'aigua potable. La cap de llista, Montse Capdevila, assegura que han compartit aquesta inquietud amb la companyia d'aigües i que cal estudiar els trams i actualitzar les tarifes. 

Tots per Argentona també presentarà una segona moció però conjuntament amb Unitat. Serà per a l'aprovació del manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació. Unitat, a més, presentarà una altra moció conjunta, aquest cas amb Junts per Catalunya, de suport al cinquè aniversari de l'1 d'octubre.

Finalment, el PSC presentarà una moció sobre la millora de la política redistributiva i l'adopció de beneficis fiscals en les ordenances municipals. Els socialistes també interpel·laran al govern sobre l'estat d'execució de diverses inversions i sobre unes retencions del pagament de la participació en els tributs de l'Estat a l'Ajuntament d'Argentona.

El ple de dilluns se celebrarà, com sempre, a dos quarts de 7 de la tarda i el podreu seguir, en directe, per Ràdio Argentona i pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Argentona. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800