Notícies
Publicat el 07.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona acollirà les primeres jornades sobre la vida i obra de Joan Bialet Massé
Seran a finals d'octubre i es presentaran demà en la segona comissió de suport a l'agermanament amb la població de Bialet Massé
bialet masse web argentona

Del 26 al 30 d'octubre Argentona acollirà les primeres jornades sobre la vida i obra de Joan Bialet Massé, l'argentoní que va emigrar a l'Argentina on va ser reconegut per la construcció de la presa de San Roque, a la província de Còrdova. El regidor de Cultura, Àngel Puig, ha explicat que aquestes jornades consistiran en un seguit de conferències temàtiques que donaran a conèixer "totes les fases de la seva vida" que passen per la medicina, el dret i l'enginyeria entre altres. En aquestes jornades està prevista la presència d'una delegació argentina.

Les jornades sobre Bialet Massé seran el primer punt de l'ordre del dia de la segona comissió de suport a l'agermanament entre Argentona i la població de Bialet Massé. En aquesta comissió també es tractarà la visita de la nostra vila per part d'un grup de voluntaris del Casal argentí i les reunions explicatives que es duran a terme amb les entitats i escoles per tal de donar a conèixer aquest agermanament.

Entrevista a Àngel Puig, regidor de Cultura:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800