Notícies
Publicat el 01.08.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Junts Argentona demana trencar el Govern amb ERC pel cas Laura Borràs
L'executiva local s'uneix a la petició que fan altres executives per sotmetre a votació la continuïtat de Junts al govern de la Generalitat
laura borras_junts

L'executiva local de Junts Argentona reacciona a la suspensió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Ràdio Argentona ha pogut confirmar que l'executiva local s'ha unit a les peticions que fan altres executives locals i comarcals per tal que al partit sotmeti a votació la continuïtat de l'actual Govern amb Esquerra.

Junts Argentona s'uneix així a les executives d'Igualada, el Vendrell, Altafulla i la Riera de Gaià, Creixell, el Catllar i l'executiva comarcal del Tarragonès. Segons Europa Press, la qüestió també s'està abordant a Tortosa i Calafell. Molts dels perfils públics a Twitter d'aquestes executives han estat molt actives en la defensa de Borràs amb accions i reivindicacions des de fa setmanes. 

La ponència política del partit, aprovada al congrés de mitjans de juliol, s'obria a consultar les bases si calia seguir al Govern un cop acabada l'auditoria sobre el grau de compliment de l'acord amb ERC. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800