Notícies
Publicat el 29.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Xavier Rodríguez: "Habilitarem un punt de recollida per enviar calçat i roba esportiva"
La Garrinada tornarà a destinar la recaptació del tradicional 3x3 de bàsquet a Ubuntu Experiences, l'associació local de cooperació internacional
Xavier Rodríguez Ubuntu

Les entitats argentonines, Ubuntu Experiences i La Garrinada, tornen a unir la festa i l'esport en benefici de la solidaritat. Un dels responsables d'aquesta associació de cooperació, Xavier Rodríguez, ha estat el convidat de l'A Mig Matí i s'ha mostrat molt satisfet de tornar a engegar motors a la vila després de la pandèmia. Ha recordat que el 3x3 de bàsquet es disputarà el 4 d'agost (18h) al poliesportiu d'Argentona, que costarà 3 euros per participant i tot el que es recapti es destinarà a projectes de l'entitat local. També ha anunciat que habilitaran un punt de recollida de material esportiu i ha subratllat que el dèficit més important és el calçat.

Ubuntu Experiences és una associació argentonina sense ànim de lucre que, a través del bàsquet, engega iniciatives de cooperació pel desenvolupament a diversos països de l'Àfrica. De fet, una expedició formada per sis joves d'Argentona van realitzar una estada on van organitzar un campus de bàsquet així com van fer entrega de roba esportiva. Durant la pandèmia han hagut de suspendre un viatge de cooperació, però han fet enviaments de material esportiu. Ara volen reprendre noves campanyes al Maresme per recaptar fons i que el projecte esdevingui autosostenible per continuar col·laborant amb la societat senegalesa.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800