Notícies
Publicat el 21.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Cap de Creus 166 ja és al carrer!
Trobareu un número doble als punts habituals
cap_noti

El Cap de Creus 166 surt al carrer. La revista ha trigat més a tornar al carrer, però ho fa amb un format doble. El trobareu als punts habituals: comerços de la vila i equipaments municipals.

EDITORIAL del Cap de Creus 166

I ja som aquí! A les mans teniu un cap de creus més gruixut que en altres ocasions. Gairebé un número doble. Dediquem una part a la festa i la cultura, especialment la festa major i una altra part als habituals reportatges sobre la vida i l'actualitat dels argentonins i les argentonines.

A la primera part hi trobareu un recull d'imatges de la Diada de la Flor, la primera després de dos anys de pandèmia. També hi veureu moments viscuts al pati del Bernat Riudemeia dins l'Argillà 2022 i la felicitat i l'alegria que traspuen les fotos de la celebració del III Argentjove.  Després ens aturem a conèixer algunes cares de la cultura i la festa d'Argentona. Parlem amb la Carme Pinós, premi nacional d'arquitectura i autora del Càntir de l'Any. També ens asseiem amb les tres responsables de les entitats que més persones convoquen als carrers de la vila cada cop que organitzen una activitat. Es dona la coincidència que, per primer cop a la història, totes tres són dones. Parlem d'aquest fet i de com això incideix en les noves formes d'organitzar-se. També us expliquem com s'ha gestat la lletra de la sardana “Argentona, Argentona!” i parlem amb Jordi López, dissenyador del cartell de Festa Major.

La segona part de la revista us ofereix una entrevista amb Xavier Collet i Ferran Armengol, dos dels encausats pel cas d'Argentona Projectes que, finalment, han quedat del tot exculpats. També posem cara a una de les prop de quaranta persones refugiades d'Ucraïna que viuen entre nosaltres. I finalment, en aquest Cap de Creus parlem amb joves que han marxat a formar-se o treballar altres punts del planeta, expliquem com s'ho han fet i com els ha anat l'experiència.

Aquest Cap de Creus el tanca en Domingo Nieto. El 4 d'agost celebrarà sant i aniversari, setanta-cinc estius dels quals, bona part, ha dedicat i encara dedica a l'escalada.

portada 166

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800