Notícies
Publicat el 20.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'No hi ha res millor que veure la gent gaudir de la Festa Major'
L'equip de Cultura i Festes ja té a punt la programació de la Festa Major 2022
Chaves Cervantes Festa Major

Demà la imatge de Festa Major, dissenyada per Jordi López, envairà els carrers d'Argentona. Queden quinze dies mal contats per Festa Major i els seus responsables han passat avui per la ràdio per avançar-ne els actes més destacats. La regidora Montse Cervantes, i el tècnic de cultura, Joan Chaves, han destacat que la festa torna a la seva essència després de les restriccions de l'any passat i que s'han programat actes per a tots els gustos i totes les edats.

El programa arrenca amb els primers actes del Correllengua d'enguany i li segueixen el correfoc dels banyetes, el concert de gòspel i l'espectacle Perifèria que oferirà la pianista Clara Peya a Can Doro. El tres d'agost torna la nit boja, hi haurà crida del pregó amb Always Drinking Marxing Band a la plaça Nova, pregó al balcó de la Casa Puig i Cadafalch a càrrec del Club de Futbol d'Argentona, que celebra el seu centenari, i concert amb l'esperat el retorn del grup de versions, Hotel Cochambre.

El dia 4 arrencarà amb les matinades i tots els actes tradicionals entorn de Sant Domingo, inclosa la Festa del Càntir. A la tarda hi haurà concerts a Can Doro i l'inici de Garrinada. El dia 5 inclou la cursa popular i la xeringada a la plaça Nova, tarda popular de La Porqueta, havaneres i concert, amb música dels anys 80, a càrrec de Mala Vida. Del dia 6 destaquen la pedalada i la repicatronada de la Colla de Diables que celebren els trenta anys d'entitat. 

Com és habitual, els actes de la Festa Major seran gratuïts, però n'hi haurà dos en els que l'organització es veu obligada a fer control d'aforament i, per tant, serà obligatori accedir-hi amb invitacions. Es tracta del tobogan d'aigua i els circuits d'aventures a la Font Picant. Les entrades es podran recollir a l'espai de Festa Major

A banda de gaudir de la Festa Major, l'organització fa una crida a viure-la des de dins, participant-hi com a voluntari. En definitiva, des de l'equip de Cultura i Festes insisteixen que es treballa tot un any per fer gaudir argentonins i argentonins de la millor festa major possible. "La nostra feina té un valor afegit, generar il·lusió i felicitat a la gent. Volem acabar veient somriure, goig i cansament a les cares de tothom", conclouen.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800